Tesettürlü bir gelin adayı olarak en özel gününüzde, hem zarif hem de düşlediğiniz gibi bir görünüm arıyorsanız, Alisse nuerA tesettür gelinlik modelleri tam size göre! Bu blog yazısında, tesettürlü gelinliklerle ilgili bilmeniz gereken her şeyi bulacaksınız.

Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modelleri, her zevke ve vücut tipine hitap edecek geniş bir yelpazede sunulmaktadır. En popüler modellerden bazıları şunlardır:

  • Prenses Model: Tesettür gelinlik modelleri için en çok tercih edilen! Kabarık etek ve zarif bir üst kısmıyla klasik bir prenses görünümü sunar. Hacimli eteği ile vücut hatlarını gizlemenin yanında, ihtişamlı bir görünüm sunmaktadır.
  • A-Model: Düz ve zarif bir etek çizgisine sahip, her vücut tipine yakışan bir modeldir. Her mekana uyum sağlayacak tarza sahip kapalı gelinlik modelleri arasında yer alır.
  • Kalem Etek Model: Vücudu saran ve zarif hatları vurgulayan bir modeldir. Balık gelinlik modelleri gibi dar olmamakla beraber, hafif açılan etek formuyla, mütevazi düğünlerin gözdesidir.
  • Helen Model: Daha rahat ve hareketli bir görünüm için ideal olan ve açık hava düğünleri için en iyi seçenek olabilecek modellerdir. Popülerliği hızla artan Helenistik modellerin tesettürlü gelinliklere uyarlanmış halini Alisse nuerA’da bulabilirsiniz.

Tesettür Gelinlik Fiyatları Ne Kadardır?

Tesettür gelinlik fiyatları, kullanılan malzemeye, modele ve işçiliğe göre değişiklik göstermektedir. Hayalinizdeki gelinlik modelinin ve koleksiyonlarımızdan seçtiğiniz tesettür  gelinlik fiyatını öğrenmek için hemen randevunuzu oluşturun.

Tesettürlüler için Gelinlik Seçimi

Tesettürlü bir gelin olarak, gelinlik seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır.

  • Kendi tarzınıza uygun bir model seçin: Klasik, modern, romantik veya vintage gibi farklı tarzlar arasından zevkinize en uygun tesettürlü gelinlik modelini seçebilirsiniz. Kalıplaşmış tarzda kapalı gelinliklerden ziyade, atık modaya uygun ve her tarza hitap eden gelinlik modelleri koleksiyonlarımızda yerini almıştır.
  • Vücut tipinize uygun bir model seçin: Tesettürlü gelinlerin büyük çoğunluğu vücut hatlarını vurgulamayan bir gelinlik modeli seçmek isterler. Bunun için en iyi seçenekler a kesim ve prenses modeller olmakla birlikte, gelinlik tesettür de kalem etek modeller de nikah törenleri ve partiler için oldukça ideal seçeneklerdir.
  • Kumaş seçimine dikkat edin: Tüm gün gelinliğinizin içinde olacağınızı unutmayın. Özellikle düğün mekanını açık havada tercih eden tesettürlü gelinler, sıcak havalarda epey zorluk çekmektedirler. Rahat ve terletmeyen bir kumaş seçmeniz bu noktada oldukça önemlidir.
  • Aksesuarlarınızı özenle seçin: Tesettüre çok yakışan duvak, öncelikli aksesuarınız olmakla beraber; taç, takı gibi aksesuarlar ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kapalı Gelinlik Modelleri İçin Farklı Detaylar

Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modelleri sadece klasik modellere sınırlı değildir. Daha modern ve özgün tasarımlar da mevcuttur. Kapalı gelinlik modelleri arasında şunlar da yer alır:

  • İpek tül etekli helen modeller: Zarif ve uçuş uçuş bir görünüm için idealdir. Tesettürlü gelin adayları ince ve akışkan kumaşlardan uzak durmak istese de, popüler bir kumaş olan ipek tül, gelinliğiniz içinde hem rahat hissetmenizi hem de romantik görünmenizi sağlayacak.
  • Üç boyutlu dantel detaylı modeller: Lüks ve göz alıcı bir görünüm için idealdir. Üç boyutlu çiçek motifleri açık hava düğünleri ve bahar aylarında yapılan düğünler için mükemmel bir seçenek olacaktır. Gelinlik modelleri tesettür için birçok doku seçeneği vardır. Genellikle 3 boyutlular en çok tercih edilenlerdendir. Tesettürlü gelinliklerin etek akıtmalarında kullanılan bu üç boyutlu motifler sizi klasiğin dışına çıkaracak.
  • Sade ve minimal modeller: elbette tesettürlü gelinliklerde de minimal bir görünüm yakalamak mümkündür. Ziberlin ve ipek saten gibi kumaşlardan dikilen gelinlikler hem lüks hem de minimal bir görünüm sağlayacaktır. Sade tesettür gelinlik fiyatları kumaşa, modele göre değişkenlik göstermektedir.
  • A kesim tesettür gelinlik: a kesim tesettur gelinlik modelleri en çok tercih edilen ve en zarif görünen tercihlerden biridir. Düğün gününüzde sizi oldukça zarif gösterecek seçeneklerden biridir.

Tesettür Gelinlik Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelinliği önceden sipariş edin: Tesettür gelinlik modelleri, özel olarak üretildiği için önceden sipariş vermeniz önemlidir. Gelinlik tesettür için günümüzde oldukça kolay üretilen bir model haline gelmiştir. Alisse nuerA’nın koleksiyonlarında yer alan modelleri size özel diktirmek için hemen randevunuzu oluşturun.

  • Gelinliğin kalıbını mutlaka deneyin: Koleksiyonlarımızda beğendiğiniz ve tesettüre uyarlamamızı istediğiniz modelin kalıbını üzerinizde deneyin.
  • Detayları netleştirin: Gelinliğinizi almadan önce tüm detayları konuşun. Tesettür gelinliklerin kol ve yaka tiplerinin aynı olduğunu düşündüğümüzde, gelinliğinizin detayları daha anlamlı kalmaktadır. Çünkü gelinliğinizi asıl farklı kılacak şey detaylardır. İşlemeler, kolda kullanılan manşetler ve dantel motifleri gibi birçok detayı temsilcinizle tüm detayına kadar konuşmalısınız. Alisse nuerA online stil danışmanlarımızla ücretsiz görüntülü konuşmak için şimdi formu doldurun.

 

Tesettür Gelinliklerde Kullanılacak Aksesuarlar Nasıl Seçilmeli?

Tesettür gelinlikler için aksesuar seçimi, gelinin kişisel tarzına ve tercihlerine göre değişebilir. Ancak genel olarak şu noktaları göz önünde bulundurabilirsiniz:

  1. Duvak yada Başörtüsü: Tesettür gelinlik modelleri için başörtü ve duvak kullanımı oldukça yaygındır. Gelinin tercihine bağlı olarak her iki modelde zarif bir görünüm sağlayacaktır. Tesettür gelinlik duvağı veya başörtüsü işlemeleri ile de gelinliğe uyumlu olarak yapılmalıdır.
  2. Toka yada Taç: Başörtüsü veya duvağın üzerine eklenecek bir aksesuar genel görünümünüzü değiştirebilir. Tesettür gelinlik modelleri için üretilmiş toka ve taç çeşitlerini gelinliğinizle uyumunu gözeterek kullanabilirsiniz.
  3. Kolye: Burada önemli olan kapalı yaka bir görünüm olacağı için tesettür gelinlikler de kolye tercihini daha boyun bölgesine yakın ve zarif bir seçim yapılmalıdır.
  4. Şal yada Eşarp: Genellikle başörtüsü veya duvak kullanılsa da soğuk havalarda ve ya geleneksel bir törenden ötürü tesettür gelinlik modelleri için şal veya eşarpta tercih edilebilir. Bu görünümde önemli olan tonların gelinliğin renk tonuyla yakın olmasıdır.
  5. Bilezik ve Yüzük: Tüm kullandığınız aksesuarla uyumlu ve abartı bir görünüm sergilemeyecek bir yüzük, bilezik tercih edebilirsiniz. Genel olarak aksesuar seçiminde abartıdan kaçınılmalı, gelinlik ön planda olmalıdır.

 

02 Nisan 24

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.