Heyecanla beklediğin düğün gününde, tam anlamıyla “SEN” olmak için tarzını yansıtacak bir gelinlik mi arıyorsun? Çok fazla seçenek arasında kaybolmuş olabilirsin. Bırak tarzın aslında senin için en uygun gelinliğin nasıl olması gerektiğini göstersin. Belki salaş kıyafetlerden hoşlanan bohem bir tarzın var, belki de sade ve net seçenekleri seven klasik bir gelinsin… Kendini gelinliğinin içinde en iyi şekilde hissetmek için tarza göre gelinlik modelleri testimizi yapmaya var mısın?

 Gelinlik tarzları testine başlamadan önce!

Gelinlik randevuna gitmeden önce gardrobunuzun önüne geçerek aslında nasıl kıyafetlerden hoşlandığını ve bir gelinlikten neler beklediğini kafanda canlandır. Tarzının en romantik halini gelinlik modellerinde mutlaka bulacaksın. Hadi başlayalım!

Gelinliğini bulduğuna göre, ona bir adım daha yaklaşman sadece bir tık uzağında! Randevu formumuzu doldurarak senin için tasarlanan bu gelinliği deneyebilirsin.

Tarza göre gelinlik testi sonrası :

Test sonucundaki gelinlik hala seni tatmin etmiyor mu?  “Senin gelinliğin” , koleksiyonlarımızdaki modellerin sadece ufacık bir parçası! Alisse nuerA mağazalarında tarzını yakalayacağın daha yüzlerce gelinlik modeli var.  Tarzına uygun gelinlik modern, vintage veya bohem tarzı gelinlik olabilir. Tarza göre gelinlik modelleri seçimi yaparken kendine güven ve içerisinde mutlu olacağın seçeneklere yönel.

 

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.