Kıyafet söz konusu olduğunda kadınlar için en önemli nokta, şık bir görünüm elde etmek ve rahat hissetmektir. Eğer bir gelin adayıysanız, nasıl görüneceğiniz rahatlığınızdan bir adım daha önemli olabilir. Gelinlik giymekle alakalı hiçbir kural yoktur; fakat gelenekselleşmiş bazı detaylar ön plana çıkmaktadır. Bazı gelin adayları ise bunları göz ardı edip, farklı gelinlik modelleri arayışına girmektedir. En değerli günlerinde kendilerini iyi hissetmek ve aynı zamanda sıra dışı görünmek isteyen gelin adaylarına, sıra dışı gelinlikler !

 

sıra dışı gelinlik

Renkli gelinlikler, en farklı gelinlik modelleri arasında!

Geçmişten günümüze gelinliklerin favori rengi beyazdır. Bu her ne kadar güzel ve zarif bir görünüm yaratsa da, bakıldığında geleneksel hale gelmiş bir gelinlik kriteridir. “Gelinlik Renkleri” yazımızda da bahsettiğimiz; fildişi, şampanya veya krem gibi gelinlik tonları da sıra dışı görünmek isteyen gelin adaylarına cazip gelmemektedir. Pembeden siyaha, maviden pastellere kadar her renk tonu birçok düğünde boy göstermeye başladı bile. Renkli gelinliklerin en büyük dezavantajı; seçenek sayısının oldukça az olmasıdır. Birbirinden farklı tasarım gelinlik modellerini beyaz renkte bulabiliyorken, sıra dışı tonlarda gelinlikler için özel dikim yaptırmanız gerekebilir. Renkli gelinlikler son yıllarda ünlülerinde odak noktası haline gelmiştir. Jessica Biel, Anne Hathaway, Keira Knightley ve Elizabeth Taylor gelinlik seçimlerini farklı renklerden yana kullanmıştır.

Zarif Olduğu Kadar Sıradışı Gelinlikler : Crop Top Tasarımlar

Prensesten strapleze, a kesimden kayık yakaya birçok çeşit gelinlik modeli, klasikleşmiş tasarımlarıyla çoğu gelin adayının farklı modellere yönelmesine sebep oluyor. Sıradışı gelinlik modelleri arasından seçim yaparken, aynı zamanda zarif bir görünüm arzulayan gelin adaylarının ilk tercihi crop top gelinlikler oluyor. Alt ve üst kısmının farklı tasarımlarda dikiliyor olması, crop top modellere yüzlerce seçenek imkanı tanıyor. İster kabarık bir eteği dantelli bir üstle kombinleyin, ister balık bir eteği, gösterişli bir büstiyerle… Seçim sizin! Gelinliğinize hareketli veya zarif bir görünüm kazandırmak yine sizin hayal gücünüzde yatıyor. Bir haute couture firması ile çalışarak, hayallerinizdeki iki parça gelinliğe kavuşabilirsiniz. Belinizi ince bir şekilde vurgularken, hatlarınızı daha da ön plana çıkararak oldukça kadınsı görünmenizi sağlayacak, crop top gelinliklerin sizi ne kadar sıra dışı ve hoş gösterdiğine şahit olun!

Renkli kumaşa sahip gelinlik modelleri

Birbirinden farklı renge sahip gelinlikler koleksiyonlarda yer almaya başlarken, farklı desenlerde tasarımlarda bu çizgiyi izliyor. Beyaz bir gelinliğin üstüne farklı renkte dikilen dantel kumaş, düz bir renge sahip gelinlik modelinizin bir anda sıradanlıktan çıkmasını sağlıyor. Altın tonlarından, pastellere kadar her renkte kumaşlar, gelinlik tonuyla uyum sağlamasına bakılarak, gelinlik bedenine veya eteğine işleniyor. Böylece bu özel tasarımlar, düğün gününüzde sizlere sıra dışı ve eşsiz bir görünümün kapılarını aralıyor.

farklı gelinlik

Şıradışı gelinlikler de cesur seçim: Pantolon gelinlikler

Düğün gününüzde daha maskülen ve rahat hissetmek istiyorsanız, pantolon gelinlik modelleri tam size göre! Romantik tonlarla beraber kullanıldıklarında havalı bir görünüme sahip olan pantolonlu gelinlikler, sizin için farklı gelinlik modelleri arasında yer alan mükemmel bir seçim olacaklardır. Kendi tarzınızı yansıtmak ve bu değerli gün için özel bir tercih yapmak istiyorsanız, bu cesur tasarımı üzerinizde taşıyabilirsiniz. Diktireceğiniz şık model, sizi düğün gününüzde oldukça özgün bir görünüme kavuşturacaktır.

Kendine güvenen ve cesur bir gelin adayıysanız, sıra dışı gelinlikler listemizden ilham alıp, düşlediğiniz gelinliğe kavuşabilirsiniz. Düğününüzde benzersiz görünmek ve klasikten uzaklaşmak için tercih edeceğiniz farklı gelinlik modelleri ile hem tarzınızı yansıtacak, hem de orjinalliğe merhaba diyeceksiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.