Kadınlar için güzellik ve şık giyim her zaman ön planda olmuştur. Özellikle düğün günlerinde, günün yıldızı olmak ve o güzel anı doyasıya yaşamak isterler. Düğün salonunda prensesler gibi süzülmek ve hayallerindeki mükemmel gelinliğe ulaşabilmek, her kadın için oldukça heyecan vericidir. Belki de hayatınız boyunca yaşayacağınız en unutulmaz deneyiminizde, profesyonel ellerden yardım almak vereceğiniz en doğru kararlardan biri olacaktır. Alisse nuerA VIP gelinlik hizmeti ile gelinlik ve aksesuar alışverişinizi profesyonel ekibimizle adım adım planlayabilirsiniz.

Gelinlik alışverişinizi, profesyonel ekibimizle mağazalarımızdan seçeceğiniz her tarza hitap eden birbirinden güzel vintage, bohem, retro ve modern gelinlik modelleri seçenekleri ile tamamlayabilir ya da hayal ettiğiniz tasarımı profesyonel tasarımcılarımızla birlikte tasarlayabilirsiniz. Sizin vücut tipinize ve tarzınıza uygun olarak tasarlanacak gelinlik modelinin tamamlayıcıları; saç, makyaj ve aksesuar seçimlerinizde profesyonel ekibimizden öneriler alabilir, böylece düğün gününüzde kusursuz bir bütünlük için de davetlilerinize gülümseyebilirsiniz. Her gelin adayına hitap eden VIP gelinlik hizmetimiz ile, düşlerinizi süsleyen gelinliğe en kısa sürede kavuşmanın keyfini çıkaracaksınız.

 

Profesyonel dokunuşlar ve özel tasarım gelinlikler ile VIP gelinlik

Vücut tipinize göre en doğru gelinlik modelleri önerilerini sunarak, en kaliteli kumaşlardan sizin tarzınıza uygun modeli tasarlayarak, düğün gününüzde dilediğiniz görünüme kavuşmanızı mümkün kılıyoruz.

 

Gelinliğe uygun aksesuar seçimi

Gelinliğinizin tamamlayıcıları aksesuarlar ile kusursuz bir görünüme kavuşun! İster ışıltılı ve parlak, ister gösterişli ve heybetli, isterseniz de minimal her türlü gelin tacını ve yine düğün konseptinize uygun gelin buketlerini bulacağınız mağazalarımız; sizlere sunduğu her konsepte uygun gelinlik aksesuarları ile, alışverişinizi kısa sürede ve isteğiniz doğrultusunda tamamlamanıza olanak sağlıyor.

 

Kusursuz kişisel deneyim ve hizmet

Yıllardır eşsiz tasarımlarıyla gelin adaylarının ilk tercihleri arasında yer alan bir Haute Couture gelinlik markası olarak, sizlere sunduğumuz özel alışveriş deneyimi ile, düğününüzü planlarken yaşadığınız her an, gelecekte sizler için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

 Düğününüz için size en uygun gelinliği arıyorsanız veya kendiniz için özel tasarım bir gelinlik diktirmek istiyorsanız, sizi en yakın Alisse nuerA mağazasına davet ediyoruz. Çeşit çeşit modellerimizi deneyeceğiniz ve arzu ettiğiniz modele hızlı bir şekilde kavuşacağınız VIP gelinlik hizmetimizle yanınızdayız. Siz de bu hizmetimizden yararlanmak için  “Randevu Al” formumuzu doldurabilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.