Düğününüzün starı olarak, düğün gününüzde en güzel görünümü elde etmek istemek en doğal hakkınız! Belki de gelinlik çeşitleri yazımızda kendinize uygun gelinliğinizi buldunuz!  Peki tarzınızı ön plana çıkaracak, sizi en güzel yönüyle niteleyecek bir aksesuarın, gelinliğinizi özelleştirmesini istermisiniz? Özelleştirilebilir gelinlik, son yıllarda düğün gününe kendinden bir parça katmak isteyen gelin adaylarınca kullanılmaya başlandı. Bu noktada, ister yaratıcı bir aksesuar, ister değerli bir broşla size özel kılacağınız gelinlik modeliniz için doğru parçaları birleştirmeye hazır mısınız? İşte gelinliğinizi kendinize daha yakın hissetmeniz için tarzınızdan katacağınız dokunuşlar …

Broşlar hem değerli hem de şık aksesuarlar!

Son derece sade bir gelinliğe sahip olabilirsiniz! Sizin için değerli olan bir broş, gelinliğinizi tamamlayacak ve sizi anılara götürecek bir aksesuar olacaktır. Belki büyük taşlı bir model, belkide oldukça minimal broş, maneviyatıyla düğününüzde hep sizin yanınızda olacak!

Özelleştirilebilir gelinlik için kemer veya kumaş

Belinizi ince , gelinliğinizi kusursuz gösterecek kemer ve kuşaklar, sizin tercihinize kalırsa, kendi tarzınızı gelinliğinizde göstermeniz için harika bir fırsat yakaladınız demektir. Tarzınıza göre taşlı veya incili bir kemer tercih edebileceğiniz gibi, saten bir kuşak da sade gelinliğiniz için harika bir tamamlayıcı olacaktır.

Gelinliğinizin askılarını siz tasarlayın!

Gelinliğiniz dikilirken kendinizden bir detay eklenmesini istiyorsanız, işe askılardan başlayabilirsiniz! Bu gelinliğinize göz alıcı, romantik ve belki de farklı bir hava katacaktır. Özellikle açık hava düğünleri için çiçeklerle dizayn edilebilir askılar, gelinliğinizi özelleştirmeniz için mükemmel bir başlangıç…

Gelinlik eldivenleri ile tarzınızı tamamlayın

Kadınsı ve romantik bir duruş katan gelin eldivenleri, her ne kadar geçmişte kalmış gibi görünse de, son zamanlarda düğünlerde çok rastlanan bir detay. Özelleştirilebilir gelinlik için eldiven, sadece sizi farklı kılmaz, aynı zamanda kendinizi eşsiz hissetmenizin bambaşka yoludur.

Haute couture gelinlik seçeneği

Gelinliğinizi aksesuarlarla değil de hayallerinizdekini tasarlatarak ortaya çıkarmak istiyorsanız, kişiye özel dikim yapılan ve sadece sizin için tasarlanmış bir gelinlik dikecek haute couture firmalarıyla çalışabilirsiniz. Alisse nuerA olarak, özel dikim gelinlik konusunda profesyonel kadromuzla hayallerinizdeki modeli tasarlamak için sabırsızlanıyoruz!

Gelinliğinizi özelleştirebileceğiniz bu 5 farklı seçenek, istediğiniz görünüm için sahip olmanız gereken küçük ayrıntılardır. Unutmayın ki düğün gününüzden daha heyecanlı ve keyifli bir an olmayacak. Aklınızdaki özelleştirilebilir gelinlik modelini size tanıtmamız için Alisse nuerA mağazalarından randevunuzu oluşturun.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.