Geçmişten günümüze gelinlik modelleri, her çağın getirdiği trendler gereği değişiklik göstermektedir; fakat bazı tasarımlar, çok beğenilerek klasikler arasına girmeyi başarmış ve gelinlik deyince ilk akla gelen modeller olmuşlardır. Gelin adayları, prensesinden işlemelisine, sateninden dantellisine birçok tarzda etek kesimi ve kumaş kombinini gelinlik kelimesiyle özdeşleştirmişlerdir. Her kadının kafasında en iyi gelinlik modelleri deyince bir tasarım canlanır. Çoğu zaman akla gelen tasarımlardan biri hem zarif hem kaliteli duruşuyla Fransız danteli olmaktadır. Vücut tipi ve tarzı doğrultusunda giyeceği modelin hayalini kuran gelin adayları ise şüphesiz düğününde çok güzel olacaktır. İşte sizin için derlediğimiz ve her gelinin listesinde bulunan geçmişte denenen ve çok beğenilen günümüzde ise gelinliğin sembolü haline gelmiş ve hatta gelecekte de seçmekten vazgeçilemeyecek en güzel gelinlikler …

Sizde klasik ve romantik bu 7 gelinlik modelinden ilham alarak hayallerinizdeki gelinliğe kavuşabilirsiniz! Her mevsime uygun gelinlik modellerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Prensesler gibi süzülmek isteyen gelinler için, en güzel gelinlikler arasında ilk sırada: Prenses gelinlikler…

Gelin adaylarının düğünlerinde giymekten vazgeçemediği bir model olan prenses gelinlik modeli, en çok tercih edilen ve en iyi gelinlik modelleri arasına adını yazdırıyor; bu yüzden en iyi gelinlik markalarının, mutlaka gelinlik koleksiyonlarında yer alıyor. Prenses etek kesimi, armut vücut tipi dediğimiz geniş kalça, dar omuzlar ve ince bir bele sahip gelin adaylarının düğünlerinde giyebileceği en uygun modeli oluşturuyor. Kum saati vücut tipine sahip hanımlarda da çok zarif duracak bu model, balo konseptinde düğün deyince ilk akla gelen gelinlik modeli oluyor.

En iyi gelinlik modelleri kategorisine aday bir tasarım: Balık gelinlik modelleri !

Balık gelinlik modeli, kuşkusuz vücudun silüetini en iyi gösteren en göz alıcı tasarımdır. Kum saati formunda vücut tipine sahip hanımlara çok yakışan bu model, otel ve havuz başı düğünleri ile çok uyumlu bir atmosfer yaratır. Farklı kumaş, kol ve yaka kesimi ile kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz en güzel balık modelleri, Alisse nuerA mağazalarında deneyebilirsiniz. 

En çok tercih edilen diğer bir model: Straplez gelinlik…

Gelinlik koleksiyonlarının vazgeçilmezlerinden olan ve en güzel gelinlikler arasında yer alan straplez model gelinlik ile omuzlarınız çok güzel görünecek. İster düz yaka straplez ile romantik bir görünüm kazanın, ister kalp yaka straplez ile göz alıcı olun! Son zamanlarda straplez yaka gelinliği yukarı çekiştirme korkusunda olan gelin adayları illüzyon yaka gelinlik modellerini de deneme listesine aldı. M yaka ve düz yaka straplez giyecek olan gelin adayları takı seti seçiminde özgürlüğün tadını çıkartabilir. İllüzyon yaka kesimine sahip gelinlik giyecek olan adaylar, karışık görünüme yol açmaması için kolye yerine; küpe, yüzük ve bilezik tercih etmeliler.

 

 

A kesim gelinlik modelleri ile her düğün konseptine uyum sağlayacaksınız!

En güzel gelinlikler yazımızın sıradaki modeli A kesim! Geçmişten günümüze zarif duruşu sebebiyle çokça tercih edilen bu model, her gelin adayının seçenekleri arasında bulunan bir etek kesimi. Bacak boyunu da olduğundan uzun gösteren bu model en iyi kamuflaj yapan modeldir ve her vücut tipine uyum sağlar. Doğru yaka kesimi ile her gelin saçına uyum sağlıyor olması da avantajlarından biri! Minyon vücut yapısına sahip gelin adaylarının, kısa ve orta boylu gelinlerin, elma ve armut vücut tipinde olan kadınların mutlaka denemesi gereken bu modeli, Alisse nuerA mağazalarında bulabilirsiniz.

 

Gelinliğin vazgeçilmez kumaşı.. Dantelli gelinlik modelleri en güzel gelinlikler arasında!

En iyi gelinlik modelleri listesinde kesinlikle bulabileceğiniz bir model olan dantelli gelinlikler, zarif gösteren yapısı ve dantelin verdiği ağırlık ile harmanlandığında, asil ve romantik bir görünüm kazandırıyor.

  

İşlemeli gelinlik modelleri ile ihtişamınızı yansıtın!

Sade gelinlik modellerini tercih etmek istemeyen gelin adaylarının, ilk olarak seçtiği ince işçiliklerle hazırlanmış özel tasarım gelinlikler, her gelin için tercih sebebi oluyor. Özellikle gösterişli otel düğünleri ile özdeşleşmiş bu işlemeli gelinlik modellerinin, prenses kesim ile uyumunu çok seveceksiniz!

Sizler de klasikten vazgeçemiyor ve gelinliğinizin, hem tarzınız hem de yılın trendi ile uyum içinde olmasını istiyorsanız Alisse nuerA mağazalarından hemen randevu alabilirsiniz! En güzel gelinlik modelleri arasından seçiminizi yapın.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.