Ünlülerin göz kamaştırıcı evlilik teklifleri sosyal medyada çok konuşulmakta ve unutulmaz bir hale gelmektedir. Bazı ünlüler, beklediğimizden daha sade ve zamansız bir evlilik teklifi tercih ederken, bazı ünlüler ise basında günlerce konuşulacak bir evlenme teklifine imza atmaktadır. İşte evlilikleri uzun yıllardır devam eden ünlülerin evlenme teklifleri …

Ünlülerin Evlenme Teklifleri: Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan

Planlanmamış olmasından kaynaklı, sade bir evlilik teklifi yapan Mehmet Aslantuğ, bir piknik dönüşünde Arzum Onan’a güzel sözlerle başladığı konuşmasında evlilik teklifinde bulunmuş. Arzum Onan’ın cevabı ise “Evet” olmuş.

Meghan Markle ve Prens Harry

Sade bir evlilik teklifi de Prens Harry’den gelmiş! Birlikte güzel bir akşam yemeği hazırladıkları bir anda dizlerinin üstüne çökerek, Meghan Markle’a evlenme teklifi eden Harry William, bu özel anı röportajlarında anlatmış.

 

Ünlülerin Evlilik Teklifleri: Pelin Akil ve Anıl Altan

Ünlülerin evlenme teklifleri arasında en merak edilenlerden biri tabii ki ikiz bebekleri ile gündemi neşelendiren ve Anıl Altan çifti! Büyükada’daki bir otelde evlenme teklifi yapan Anıl Altan, aynı zamanda bu özel gün için Pelin Akil’in doğum gününü tercih etmiş. Kendisine güzel bir doğum günü partisi hazırladığı bu özel günde mutluluklarını da taçlandırmıştır.

Kim Kardashian ve Kanye West

’a 33. doğum gününde evlilik teklifi eden , mekan olarak bir basketbol sahasını seçmiş ve tüm ailesinin gözü önünde “Lütfen Benimle Evlen!” demiştir.  Aynı zamanda Kim Kardashian’a taktığı 15 karatlık yüzük çokça konuşulmuştu.

Ünlülerin Evlenme Teklifleri: Fahriye Evcen – Burak Özçivit

Burak Özçivit  de evlilik teklifi için doğum gününü tercih eden ünlülerden! Maslak’ta bir otelde arkadaşlarıyla kutlama yaparken, aniden dizlerinin üstüne çökerek Fahriye Evcen’e evlenme teklifi eden Özçivit, “Sonsuza kadar evet!” yanıtını almış.

Kate Middleton ve Prens Will

Çokça seyahat eden ve yardım projelerine katılan bu ünlü çiftin evlenme teklifi hikayesi de yine bir seyahat esnasında olmuş. Kenya’da bir safari sırasında Kate Middleton’a evlenme teklifi eden Prens Will, yüzük olarak ise annesi Prenses Diana’nın nişan yüzüğünü takdim etmiş.

Bensu Soral – Hakan Baş

Teknede romantik bir evlilik teklifi yapmayı seçen Hakan Baş, Bensu Soral’ın gözyaşları içinde “Evet “ demesine şahitlik etmiş.

Yakın zamanda müstakbel eşinize romantik veya çılgın bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız, ünlülerin evlilik tekliflerinden ilham alabilirsiniz; fakat ünlülerin evlenme teklifleri rehberimiz size oldukça sade geldiyse, “En Güzel 10 Evlilik Teklifi Önerisi” ve “Burçlara Göre Evlilik Teklifi Nasıl Olmalı?” yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.