Uzun süreli ve ciddi bir ilişki içerisinde olan her erkek, günün birinde sevdiği kişiye nasıl evlilik teklifi yapacağını düşünmeye başlar. “Ne zaman evlilik teklifi yapmalıyım” veya “nasıl bir teklif olmalı” soruları kafanızı kurcalamaya başladıysa, müstakbel eşinizin burcu size yol gösterici olabilir. İşte burçlara göre evlilik teklifi fikirleri … 

Genellikle evlilik teklifleri, romantik günlere denk getirilir. Yıldönümleri, sevgililer günü ve daha fazlası… Bunun yanında farklı burçlara sahip her kadının, kendince farklı tarzı ve beğendiği bambaşka detaylar bulunmaktadır ve siz, çok seveceği bir teklif ile bu anı ölümsüz kılabilirsiniz.

 

İşte sizlere ilham kaynağı olacak burçlara göre evlilik teklifleri

Koç: Enerjisini en doruklarda kullanan koç burçları için, oldukça klasik bir evlilik teklifi düşünmek doğru olmayacaktır. Koç burcu kadını, yaratıcılığı ve keşfetme içgüdüsü ile ön plana çıkmaktadır. Sizlere önerimiz bu özelliğini dışa vuracağı bir yerde ona evlenme teklifi etmeniz. Ekstrem sporlar yaparken, bir seyahat esnasında veya bir dağ tırmanışı sırasında yapacağınız teklif, onu oldukça şaşırtacak ve mutlu edecektir. Unutmamalısınız ki doğa ile iç içe olmak koçların vazgeçilmezi!

Boğa: Burçlara göre evlenme teklifleri arasında en geleneksel olanını boğa burcu kadını istemektedir. Seslere, duygulara ve hatta kokulara önem veren boğalar, evlilik tekliflerinin oldukça samimi bir ortamda olmasını istemektedir. Sizlere önerimiz, bir göl kıyısında, baş başa ve romantik bir yerde, evlilik teklifi etmenizdir.

İkizler: Sürprizlerden en çok hoşlanan burçlardan biri olan ikizler, sevdikleriyle bir arada olmayı çok sevmektedirler. Aile ve arkadaşlarınızın bir arada olduğu, eğlenceli veya duygusal bir mekanda yapacağınız evlilik teklifi, ikizler burcu kadınını çok sevindirecek ve o anı ölümsüzleştirecektir.

 

Evlilik tekliflerinde duygusallık bazı burçlar için önemli!

Yengeç: Duygusallığın ve gizemin ön planda olduğu bir evlilik teklifi, yengeç burçları için harika bir seçim olacaktır. Duygusal bağlarınızı güçlendireceğiniz bu özel günde, yeni hayata başlangıcınızı kutlamanın tam zamanı! Bir manzara karşısında, sizlere güller ve müziğinde eşlik ettiği bir evlilik teklifine, biraz da gizem eklerseniz, doğru yolda ilerliyorsunuz demektir.

Aslan: Evlilik tekliflerinin en zorlayıcısını isteyen aslan burcu kadını, klasik bir evlilik teklifi organizasyonundan yana değil. Tek istediği basit bir evlilik teklifinden ziyade, yıllar boyu insanlar tarafından da bu anın hatırlanması! Alacağı teklifin de kendisi gibi eşsiz olmasını isteyen aslan burcuna; herkesin içinde yapacağınız göz kamaştıran bir evlilik teklifi çok yakışacaktır.

Başak: Kusursuz olmanın tam sırası! Tüm ayrıntıları dikkatle kontrol eden ve şaşırtılmayı seven başak burçları, mükemmel bir teklif bekliyor. Sizler için zorlu bir süreç olan bu teklife önceden hazırlanmaya başlamanız en doğru karar olacaktır. Her şeyin doğru ve eksiksiz planlandığından emin olduktan sonra, piknik, ev veya restoran farketmeksizin bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

 

 

Romantik bir evlenme teklifi, bazı burçların olmazsa olmazı!

Terazi: Romantik bir evlilik teklifi bekleyen terazi burcu kadınları, o günün kendileri için özel ve keyifli olmasını istemektedir. Film izlemeyi çok severler ve her filmin konusundan, kendileri ile ilgili bir detay çıkarırlar. Sinema salonunda yapacağınız bir teklif, terazi burçları için eşsiz olacaktır.

Akrep: Farklı ve heyecanlı evlenme tekliflerine açık olan akrep kadınları, paraşütle atlarken yaptığınız bir evlilik teklifinde de mutlu olacaktır, en sevdiklerini bir araya toplayarak yaptığınız bir teklifte de mutlu olacaktır. Seçim sizin!

Yay: Doğa ile iç içe olmaktan hoşlanan diğer burç yaydır. Peki yay burcu için evlilik teklifi nasıl olmalı? Büyük ve gösterişli ortamları seven, bunun yanında maceracı ruhunu bulunduğu ortama yansıtan yay burcu kadını, evlilik teklifini bir seyahat esnasında almak isteyecektir. Belki bir çölde, belki bir dağda belki de bir gün batımında!

Oğlak: Burçlara göre evlenme teklifi listemizin en sadesini oğlak burcu istiyor. Kalabalık mekanlardan uzak, sevdiği ile baş başa romantik bir akşam yemeğinde alacağı evlilik teklifi, onu doyasıya mutlu edecektir. Size önerimiz, doğanın ortasında ahşap bir evde, loş bir ortamda ve özenle hazırladığınız bir yemek masasında sevgilinize evlenme teklifi etmeniz yönünde!

 

Bazı burçlar için ise özgünlük ön planda!

Kova: Her seçiminde özgün olmayı tercih eden kova kadını, evlilik teklifinin de bir kadar özgün ve benzersiz olmasını istiyor. Yaratıcı fikirlere açık olmanız gereken bu süreçte, geleneksel kuralları çiğnediğiniz, ilginç evlilik teklifi fikirleri doğru bir karar olacaktır. Size önerimiz, daha önce yaşadığınız hatıralardan veya ortak zevklerinizden ilham alarak, yaratıcı bir teklif sunmanızdan yana.

Balık: Günlük yaşantısında oldukça duygusal bir yapıya sahip olan balık burcu kadını, siz nasıl bir teklif yaparsanız yapın gözyaşlarını tutamayacaktır. Hayal gücünüzü kullanarak yapacağınız ve manevi ayrıntılar içeren bir teklif, her zaman hayal gücüyle hareket eden balık burcu için unutulmaz bir anı olacaktır. Size önerimiz, geçmişten anılarınızla süslediğiniz bir bahçeyi, harika bir evlilik teklifi mekanına dönüştürmeniz!

Evlilik teklifini nasıl edeceğiniz konusunda henüz bir fikriniz yoksa, sevgilinizin burcundan yola çıkarak bir plan yapabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz, burçlara göre evlilik teklifi fikirleri listemizden alacağınız ilham, huzurlu geçecek bir birlikteliğin başlangıcı olabilir.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.