Yeni evlenecekler için bambaşka trendler ortaya çıkmaya devam ediyor… Son zamanların en büyük düğün modasının ne olduğunu biliyor musunuz? Yeni trend “ düğün after party ”.  Düğün sonrası parti, düğün bittikten sonra, çiftin yakın dostları ile sohbet ve eğlenceye devam edip, düğün gününün yorgunluğunu ve stresini atmasına yardımcı oluyor. Gelin adayları gelinlik seçiminin yanı sıra after party elbisesi için de yoğun araştırmalar yapıyor. Ünlülerin giydikleri after parti elbiseleri ise birçok gelin adayına ilham kaynağı oluyor. İşte bazı ünlülerin tercih ettikleri after party elbiseleri …

“ After party ne demek “ sorusu kafanızı kurcalıyor ise, cevap çok basit! Evlenecek çiftlerin, düğün sonrasında düzenlediği ve sevdikleriyle eğlenmeye devam edecekleri bir organizasyondur. Partiyi hem sizin hem de misafirlerinizin tam anlamıyla memnun kalacağı şekilde planlamak oldukça önemlidir. Herhangi bir after party planı yapmaya başlamadıysanız, davetlilerinizin neyi seveceklerini öğrenmenizde fayda vardır. Peki bu özel günde sizin tarzınızı yansıtacak nasıl bir elbise giymelisiniz? Sizin için daha önce ünlüler tarafından giyilmiş after party elbiselerini derledik.

 

düğün sonrası after party

 

Şeyma Subaşı after party elbisesi ile göz kamaştırdı.

Şahane bir düğünün ardından yaptığı düğün after party organizasyonu ile çok konuşulan Şeyma Subaşı gelinlik modelinde olduğu gibi after party elbisesi için de zarif bir tercihte bulunmuş. Parıltılı nude renklerde olan bu elbise, aynı zamanda transparanlığı ile oldukça iddialı bir görünüme sahip. Şeyma Subaşı, balıkçı yaka ve dümdüz bir kesime sahip bu elbisesini, yüzüne kondurduğu parlak taşlarla hareketlendirmeyi unutmamış.

 

düğün sonrası after party

 

Merve Boluğur’un püsküllerle bezenmiş after party elbisesi…

Merve Boluğur oldukça keyifli geçen bir sokak eğlencesi ve modern bir düğünün ardından yaptığı after party ile sevdikleriyle bir arada eğlenceye devam etmeyi seçen ünlüler arasında. After party gelinlik modelleri yerine, rengi lilaya dönük kısa model bir elbise seçen Boluğur, altına giydiği gümüş rengi ince topuklu ayakkabılar ile oldukça zarif görünür elde etmiş. Tüyler ve transparan detaylar kullanılan after pary elbisesi, başarılı oyuncuya çok yakışmış.

 

düğün sonrası after party

 

Neslihan Atagül gelinlik seçimine nazaran daha salaş bir after party elbisesi seçmiş.

Balık model ve oldukça zarif bir gelinlik giyen Neslihan Atagül, düğün sonrası parti için oldukça rahat bir kesim tercih etmiş. Atagül’de parti elbisesi için transparan detayları tercih eden ünlü gelinler arasında. Kolları bileklere doğru volanlı olan bu kıyafetin içine giydiği bralet ile kombinini tamamlamış.

 

düğün sonrası after party
 

Çok beğenilen after party elbiseleri arasında Fahriye Evcen after party gelinliği de var!

Fahriye Evcen, düğün after party eğlencesinde derin v yakalı ve 3 boyutlu bir gelinlik modeli tercih etmiş. Gelinliğine eşlik eden açık saçları ve gelinliğin tülden yapılmış eteği başarılı oyuncuya uçuş uçuş fresh bir görünüm kazandırmış.

 

düğün sonrası after party

 

Bengü after party elbisesi için balık bir model seçmiş.

Peplum ve kat kat kumaş detaylar içeren bu balık model, ünlü şarkıcı üzerinde oldukça hoş durmuş. Halter yaka kesimine sahip bu modelin bazı kısımlarında ise zarif işlemeler mevcut.

Peki siz kendiniz için bir düğün sonrası parti yapmayı planlıyor musunuz? Seçeceğiniz düğün after party elbisesi için en önemli kuralın rahatlık olduğunu göz önünde bulundurmayı unutmayın!

10 Aralık 22