Yeni evlenecek çiftlerin genellikle tercihleri açık hava düğünleri olmaktadır; fakat sadelikten hoşlanmayan veya düğününü sonbahar-kış aylarında yapmayı planlayan çiftlerin ilk seçenekleri arasında otel düğünü yer almaktadır. Düğün yapmak için iyi bir mekan olan otel, düğün sürecinde gelin ve damat adaylarına birçok alternatif sunar. Bunlardan biri birden fazla etkinliği bir arada yapacak olmanızdır. Örneğin düğününüzden sonraki after party etkinliğini yine aynı otelde devam ettirebilirsiniz veya planladığınız düğün sonrası yemeğini yine bu otelde verebilirsiniz. Bu yazımızda hem otelde düğün yapmayı planlayanlara öneriler sunduk hem de otel düğünü için gelinlik modelleri fikirlerini sizlerle paylaştık, keyifli okumalar…

Otelde düğün; leziz tatlar, kaliteli hizmet, güler yüzlü personeller ve eşsiz bir dekorasyon arayan çiftler için bir numaralı tercih olabilir. Bir otelde evlenmenin avantajlarının yanı sıra, dezavantajları da olacaktır. Yapılacak düğünün maliyeti bunların başında gelmektedir. Herhangi bir açık hava düğününe veya salon düğününe göre oldukça yüksek maliyetlere sahip olan bir otel düğünü, düğün mekanı için iyi bir bütçe ayırmış çiftler için idealdir. Dikkat etmeniz gereken diğer konu ise misafir sayınız. Bir otel düğünü planlamadan önce, düğününüze davet edeceğiniz misafir sayısı için kesin bir karar vermek zorundasınız.

  

Otel düğünü için gelinlik modelleri nasıl olmalıdır?

“ Otel düğününde ne giyilir “ sorusu kafanızı kurcalıyor ise size önerimiz ihtişamlı modeller! Otel düğünü için gelinlik modelleri seçimi, otelin modern ve şık havasını yansıtan, büyük ve gösterişli avizelerinin yanında sönük kalmayacak bir modelden yana yapılmalıdır. Otel düğünü için geleneksel tasarımların biraz dışına çıkarak, modernliği yansıtan görkemli gelinlikler tercih edilmelidir. Yani gözalıcı bir otelde evleniyorsanız göz alıcı modeller tercih etmelisiniz. Prenses gelinlik modelleradeta otelde yapılacak ihtişamlı bir düğün için yaratılmışlardır. Ayrıca sizi oldukça zarif gösterecek balık modellerde otel düğünleri için harikulade seçimler olacaktır. Otel düğünlerinde unutmamanız gereken en önemli detay, gelinliğinizin mekanın gölgesinde kalmaması olmalıdır.

 

 

Otelde düğün yapacaklar için saç ve aksesuar önerileri …

Bir düğünün olmazsa olmazı gelinliğin dışında dikkat edilecek diğer unsurlar, o gelinliği tamamlayacak ve gelinliğinizle bir uyum içerisinde olacak olan aksesuarlardır. Otel düğünleri için aksesuar seçimleri en az gelinlikler kadar ihtişamlı olmalıdır. Uzun duvaklar, parıldayan taçlar ve gösterişli kolyeler kullanılabilir. Saç modeli olarak aşırı yoğun dalgaları olmayan zarif bir topuz tercih edilebilir. Böylelikle otelinizin, gelinliğinizin ve aksesuarlarınızın görünümü dengelenecektir. Bunları dikkate alarak yapacağınız doğru seçim, otel düğünleri için gelinlik modelleri arasından yaptığınız tercihe son derece uyum sağlayacaktır.

Otel düğünü için sade makyajdan kaçının !

 Kır Düğünü Önerileri “ yazımızda bahsettiğimiz o soft ve sade gelin makyajı, otel düğünlerinde abartılı bir makyaja dönüşüyor. Oteldeki düğününüz için istediğiniz yoğun makyaj, profesyonel bir makyöz tarafından yapılmalıdır. Size tavsiyemiz makyajınızı 1-2 defa prova yapmanızdır. Otelde düğün yapacaklar için, mekanda hava faktörü olmadığından kullanılan malzemenin su bazlı olup olmadığı çok önemli değildir. Yine de makyajdan hemen önce cildinizi nemlendirirseniz, gün içindeki kurumalardan kurtulmuş olursunuz.

 

 

Otelde düğün için en doğru gelin ayakkabısı modeli hangisidir?

Platformlu gelin ayakkabıları gelin adayları arasında oldukça popüler! Otel düğününe uyum sağlayan platform topuklu ayakkabılar ile uzun boyunuz ile zarifçe süzülebilirsiniz. Aynı zamanda otelin ihtişamını yansıtan ışıltılı veya gösterişli detaylara sahip düğün ayakkabıları da tam size göre ! Stiletto veya ince topuklu ayakkabılar da otel düğünleri için çok uygun, tercih size kalmış…

Otelde düğün planlıyorsanız; düğün sonrası etkinliklerinizden, uzun yoldan gelen misafirlerinize kadar her konuya bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Unutmamalısınız ki, bir otel düğünü yapmanın en büyük avantajı, hazırlanmanızdan düğün töreninize, düğün yemeğinden partilere kadar her türlü etkinliğinizi tek bir mekan içinde gerçekleştirecek olmanızdır. Böylece düğün gününü daha stressiz ve az yorulmuş bir şekilde bitirebilirsiniz.

10 Aralık 22