Bohem düğünden, kış düğün konseptine; rustik düğünden, bahar temalı düğünlere kadar birçok düğün konsepti o en değerleri anlarınızı sonsuza kadar hatırlamak ve hatırlatmak için kayıt altına alınmalıdır. Son zamanların en popüler düğün trendlerinden biri olan düğün kliplerinin çok beğenilmesinin en büyük sebeplerinden biri, çiftlerin ilerleyen yıllarda yaşadıkları mutlu anılarını sevdiklerine tekrar tekrar gösterebilecek olmalarıdır. Peki her şeyde olduğu gibi düğün kliplerinde de özgün bir başlangıca imza atmaya ne dersiniz? İşte hayallerinizi paylaşmanıza yardımcı olacak düğün videosu fikirleri…

 

düğün klipleri

Siyah – beyaz bir sinema konsepti ile düğün klip çekimi

Klasikleşmiş düğün videoları arasından kendinize şık bir alternatif bulmak istiyorsanız, bu sinema sahnelerini andıran siyah beyaz video fikri, hem romantik havanızı yansıtacak hem de oldukça zarif görünecek. Resmi düğünlere çok yakışacak ve sade düğün konseptinize farklı bir bakış açısı kazandıracak bu düğün klibi çeşidi, videonuza kişisel dokunuşlar katmanıza da olanak tanımaktadır.

 

düğün klibi

Bohem tarzda düğün videosu fikirleri

Yaz düğünlerinin vazgeçilmez konsepti olan bohem düğünler, modern ve klasik görünümü şahane bir şekilde yansıtmaktadır. Her düğün video fotoğrafçısının kendine özgü bir teması bulunmaktadır. Bazısı daha geleneksel düğün klipleri yaparken bazısı yenilikçi tarzlarıyla birçok konsepte hitap etmektedir. Bohem tarzınızı en iyi şekilde yansıtacak bir ekiple çalışmak, çok sevdiğiniz düğününüzü yeniden yaşatmanın en iyi yolu olabilir.

 

düğün klibi

Filmlerden ilham alan düğün klipleri

Farklı ve eşsiz bir düğün videosu istiyorsanız, eşinizle favori filminizden ilham alabilirsiniz. Western tarzı filmlerden vintage sahnelere kadar her film, düğün klibi temanız için şahane seçenekler olabilir. İlerleyen zamanlarda ailenize ve sevdiklerinize göstermek için çektireceğiniz kısa düğün videonuz, seçtiğiniz filmde yer alan düğün klip müzikleri ile tamamlandığında, beklediğiniz etkiyi fazlasıyla verecektir.

Düğün belgeselinizi oluşturun

Düğün videoları sadece düğün anını çekmekten ibaret değildir. Aşkınızı ve evlilik sürecinizin her anını kayıt altına almanız, harika bir düğün belgeseli oluşturmanın ilk adımıdır. Belki evlilik teklifinden kesitler, bekarlığa veda partisinden sahneler veya kınanızdan ayrıntılar… Düğün klipleri genellikle düğün gününe odaklanmaktadır. Bu geleneği yıkıp, düğün belgeseli oluşturmak eşsiz bir tercih olacaktır.

Düğün videosu fikirleri arasından seçim yapmak oldukça zor bir karar gibi görünebilir. Yapacağınız seçimin bir ömür boyu hayallerinizi süsleyen o anı temsil edeceğini unutmamalısınız. Kişisel tarzlarınızı da ön planda tutarak, sizin için en mükemmel düğün klibini seçebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz düğün klipleri, değerli gününüzden gelecek nesillerinizin hafızalarına kazınacak hatıralarınız olacaktır.

10 Aralık 22