Astroloji ile ilgilenen ve burcunun kendine kattığı özelliklere bir hayli güvenen insanlar, bu yoğun evlilik hazırlığı karmaşasında burçlarından yardım alarak daha hızlı tercihler yapmaktadırlar. Burçların, evlenecek kişilere, hem nişan yüzüğü seçiminde hem de düğün tarihi belirlemede ilham kaynağı olduğundan önceki blog yazılarımızda bahsetmiştik. Balayı tercihlerinizde de size ışık tutacak, balayı için yerler listenizi çerçeve içine alacak burçlara bir de bu açıdan bakalım. İşte balayı yeri seçiminizde tercihinizi değiştirebilecek ve çift olarak kişiliğinize uyum sağlayacak burçlara göre tatil yerleri listemiz …

Burçlara Göre Balayı İçin Yerleri

Koç: Sonsuz bir enerjiye sahip olan Koç burçları, balayı tatili için sakin ortamlardan uzak durmaktadırlar. Bitmek bilmeyen coşkusuyla birlikte birçok maceraya  atlamak isteyen Koç burcuna uygun,  balayı için yerler arasında Kamboçya ve Peru bulunmaktadır. Türkiye’de ise bu seçenekler Çeşme ve Bodrum gibi eğlencenin bol olduğu tatil yerleri olabilir.

Boğa: İnatçı olma özellikleriyle tanınan boğa burçları, tatillerinde sürekli yer değiştirmekten hoşlanmazlar ve sabit şehir içi bir tatil hayatından hoşlanırlar. Genellikle romantik balayı geçirmenin hayalini kurdukları için,  boğa burcuna balayı yerleri yurtdışı önerimiz kesinlikle Paris Fransa olacaktır. Aşkın başkenti olan bu yer, boğa burçlarına duygusal ve aşk dolu bir balayı yaşatacak.

İkizler: Değişiklikten hoşlanan ve bununla beraber ruh hali ve enerjileri de bir hayli değişken olan İkizlere burcuna, burçlara göre tatil yerleri listemizdeki ilk önerimiz Roma olacaktır. Yolculukları ve tatilleri boyunca çok uyumlu bir eş adayı olan ikizler burcu, balayı tatil yerleri arasından tüm gününü verimli geçirecek bir tercih yapmalıdır. Müzelerden, plajlara, gezi parklarından, eğlence mekanlarına kadar seçenek çokluğu olan şehir, ikizler burcunun aradığı balayı tatil yeri olmaktadır.

Yengeç: Bilinmezlikten hiç hoşlanmayan ve duygusal karakteri ön plana çıkan yengeç burçları, rahat bir balayı tatili yapmak istemektedir. Yengeç burcuna balayı yerleri yurtiçi önerimiz Aydın Didim olacaktır.  Ateşin önünde keyifli vakit geçirmekten, sakin müzikle dans etmekten hoşlanan bu burç insanı aynı zamanda yurtdışı balayı tatili içinse Tayland’ı düşünebilir.

Aslan: Kendinden emin karakterinin ön plana çıktığı aslan burçları için burçlara göre tatil yerleri listemizdeki önerimiz, kesinlikle Bali ve Afrika bölgesi olacaktır. Deniz, kum, güneş üçlüsünden oluşan tatilin, kendilerine oldukça uzak olduğu ve doğa ile iç içe bir balayı sürmenin hayalini kuran aslan burcu insanı, aynı zamanda vahşi doğayı da çok sevmektedir.

Başak: Yeniliklere açık ve taze bilgiler edinmeyi çok seven başak burçları, hem balayı planı yapmaktan hem de bu balayı sürecinde rehberlik etmekten çok hoşlanırlar. Balayı planı için detaylıca araştırma yapmayı hem de yerinde öğrenmeyi çok severler. Başak burçları için, balayı yerleri Türkiye önerimiz Kapadokya, balayı yerleri dünya önerimiz ise Floransa olacaktır.

Terazi: Balayı tatili yapmadan önce gideceği tatil yerinin güzelliğine mutlaka göz atacak olan terazi burçları, planlarının kusursuz bir şekilde işlemesini istemektedir. Özellikle gittikleri tatil yerlerinin yerel yemeklerinin ve kültürünün dikkat çekici olmasını isteyen terazi burçlarına, balayı için ülkeler arasında önerimiz Viyana ve Avusturya olacaktır.

Akrep: İkizler burcu gibi dünyayı çok merak eden ve gezip görmekten hoşlanan akrep burçları, kendine güvenen tavırlarıyla dikkat çekmektedir. Güne basit bir başlangıç veya tüm gün sahil kenarında geçirilen bir tatil hiçte Akrep burçlarına uygun değildir.  Balayı tatili boyunca yorulmadan şehir değiştireceği gibi, tüm gün bulunduğu tatil şehrinin sokaklarını doyasıya gezmek Akrep burcu insanı için bir hobi olacaktır. Akrep burçlarına, burçlara göre tatil yerleri listemizdeki önerimiz kesinlikle yurtdışından Atina ve Türkiye’den Alaçatı sokakları olacaktır.

 

Yay burcunun da, balayı için yerler seçimindeki kriteri keşfetmek!

Yay: Keşfetmeyi ve yeni yerler görmeyi seven bir diğer burç Yay burcudur. Aynı zamanda meraklı olma özelliğiyle tanınan bu burç insanı, balayı için gittiği yerde bir şeyi öğrenmekten ziyade yaşamayı tercih eder. Yay burcu için yurtdışı balayı yeri önerimiz Kosta Rika olacaktır. Türkiye içinde bir seyahat planı yapmak isteyen yay burçları için en doğru rota ise Datça veya Olimpos olacaktır.

Oğlak: Düzen içerisinde bir tatilin hayalini kuran oğlak burçları, kolayca seyahat edecekleri ve balayı planlarını sorunsuz geçirecekleri bir tatil istiyorlar. Turlardan, otel rezervasyonlarına, ulaşımdan şehir rehberine kadar her şeye hemen ulaşabileceğiniz İtalya veya Bahamalar, oğlak burcu çiftleri için ideal bir balayı yeri olmaktadır. 

Kova: Yabancı insanlarla iletişimleri oldukça kuvvetli olan ve gittikleri yerdeki halkı, mekanları tanımayı çok seven kova burçları, genellikle lüks bir tatil yerine, bulundukları bölgenin maneviyatını da hissetmek, aynı zamanda eşiyle romantik ve duygu dolu bir balayı tatili geçirmek isteyen burçlar arasında! Kova burcuna önereceğimiz balayı için yerler arasında İzlanda ve Santorini bulunmaktadır.

Balık: Balık için duygusallığın ön planda olacağı ve iç dünyasıyla baş başa kalacağı bir balayı kaçınılmaz olacaktır. Sessiz, sakin ve eşiyle güzel minimal bir balayı tatili, yüksek hayal gücüne sahip balık burçları için harika bir tercih olabilir. Size önerimiz sakinliğiyle ve masmavi plajının serinliğiyle ünlenen Maldivler veya Cunda olacaktır.

Her yeni evli çift için hayallerindeki balayını yaşatacak muhteşem balayı yerleri bulunmaktadır. İçgüdülerinizin ve burcunuzun özelliklerinin sizi doğru balayı tatil yerinize götürmesine izin verin. Burçlara göre tatil yerleri listemiz, eş olarak farklı seçeneklere yönelseniz de ortak noktada doğru balayı mekanını bulmanıza olanak sağlamaktadır. Her yeni evli çift için hayallerindeki balayını yaşatacak uygun balayı için yerler bulunmaktadır.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.