Düğün mekanınız, bütçeniz, vücut tipiniz ve tarzınız gelinlik seçimini belirleyen faktörlerdir. Bugün bu yazımızda, kısa boyluları daha uzun gösterecek gelinlik modelleri üzerine konuşacağız. Vücut tipiniz ne olursa olsun, hayallerinizdeki gelinliği bulmak hem eğlenceli hem de oldukça stresli bir süreçtir. Minyon kadınlar için gelinlik modeli seçimi yapmak zor gibi görünse de bir kaç ipucuna dikkat etmek bu süreci oldukça kolaylaştıracaktır. Kısa boylu gelinler stressiz bir alışveriş geçirmeleri için bu yazıyı dikkatle okumalılar. İşte kısa boylular için gelinlik modelleri …

 

Kısa Boylular İçin Gelinlik Modelleri Nasıl Olmalıdır? Kolsuz gelinlik modelleri kısa boylu gelinler için doğru tercih!

Kolsuz gelinlikten bahsettiğimiz sadece straplez modeller değildir. Çok ince askılara sahip gelinlik modelleri ve omuzları düşük kayık yaka modeller gibi seçim yapabileceğiniz çok fazla sayıda kolsuz gelinlik modeli bulunmaktadır. Kolsuz bir gelinlik ile boynunuz ve omuzlarınız oldukça zarif görünecektir. Eğer gelinliğinizin kolları olsun istiyorsanız boyunuzu uzatmak için daha kısa bir etek boyu seçebilirsiniz.

Kısa boylular için gelinlik modelleri arasında balık model de bulunmaktadır.

Bu gelinlik modeli, minyon gelinler için mükemmel bir görünüm sunan doğru bir tercihtir. En özel gününüzde kadınsı bir görünüme kavuşmak için balık model gelinlikleri tercih etmelisiniz. Bu stil sadece vücudunuzu güzelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda belinizi vurgulayarak, hatlarınızı belirginleştirir, en önemlisi boyunuzu daha uzun gösterir. Bacak boyunuzun daha uzun görünmesinden yanaysanız artık modelinizi buldunuz demektir.

Düz kesim gelinlikler minyon gelinlere hitap ediyor.

Bu tarz gelinlik modelleri, omuzlarınızdan kalçalarınıza kadar düz bir şekilde tasarlanmıştır. Sadelikten ve minimalist bir stilden hoşlanan kısa boylu gelinler için en güzel gelinlik modellerinden biridir. Uzun ve şık bir görünüm sağlarlar.  Üstelik bu gelinlik modelleri, sade oldukları için oldukça küçük rakamlara tekabül etmektedirler. Kısa boylu gelin adaylarına son derece uygun ve kılıf model diye de bilinen bu model, genellikle şifon kumaştan yapılan zarif bir modeldir. Açık hava düğünleri, kır düğünleri, plaj düğünleri gibi yaz düğünleri konseptine giren her türlü mekana uyum sağlayacaktır.

kısa boylular için gelinlik modelleri

A formunda sade gelinliklere göz atmalısınız.

A kesim gelinlik modelleri belinizi saran ve A formunda süzülen bir eteğe sahiptir. Belinizin hattını vurgular ve bununla birlikte uzun ve ince bir görünüm oluştururlar. Aynı zamanda bu gelinlik modeli büyük beden gelinler için de ideal bir tercihtir.

Biraz cesaretlenip kısa gelinliklere yönelebilirsiniz.

Evet, doğru duydunuz! Gelinlik trendleri arasında da yer alan kısa gelinlik modellerini giymek için harika bir sene. Kısa boylu gelinler için harika bir seçenek olan kısa gelinlikler, bacaklarınızı ortaya çıkararak daha uzun görünmelerini sağlarlar. Klasik gelinliklerden uzaklaşarak biraz daha farklı tarzlara yönelip modern olma eğilimindeyseniz bu modeli seçeneklerinizin arasına ekleyebilirsiniz. Kısa boylular için gelinlik modelleri arasında bulunan kısa gelinlikler için, daha az kumaş kullanılacağından işlemelere ve detaylara yönelebilirsiniz.

Kısa boylu gelinler için küçük ama etkili tavsiyeler

  • Sadelikten ödün vermeyin! Çok büyük ayrıntılardan kaçınmalısınız. Minyon bir vücut yapınız olduğu için, büyük işleme, dantel gibi detaylar sizi daha da küçük göstereceklerdir. Ayrıca kabarık prenses modellerinden uzak durmalısınız. Çok fazla süslenmiş, abartılı gelinlikler size uygun değildir. Uçuş uçuş, sade stiller sizi ön plana çıkarırken, aşırı detaylar tüm güzelliğinizi gizleyecektir. Kısa boylular için gelinlik modelleri abartısız danteller, boncuklar veya payetlerden oluşmalıdır. Tüm bunlar göze çarparken, zarif ayrıntılar boyunuzu daha da uzatacaktır.
  • Gelinliğinizi tamamlayacak doğru parçalar seçmelisiniz. Aksesuar seçiminde mücevher mükemmel bir seç Fakat burada dikkate almanız gereken nokta çok büyük aksesuarlardan uzak durmanız gerektiğidir. Bir bütün olarak uyum içinde olmanın yolu doğru yerlerde doğru seçimler yapmaktan geçer.
  • Kısa boylu gelinler için ayakkabı seçimi oldukça önemlidir. Ayakkabılarınızın topuklu olması gerektiğini zaten biliyorsunuz, daha uzun görünmek istiyorsanız, topuklu sevmeseniz bile bunu yapmak zorundasınız. Düğünün yorucu bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Günlük hayatta topuklu giymeye alışık değilseniz, topuklu tercihinizi giyimi rahat olan dolgu topuktan yana yapabilirsiniz. Ayakkabı giymekten korkmamalı ve bununla beraber konforunuzdan da ödün vermemelisiniz. Düğün sonunda kötü bir ayak ağrısıyla karşılaşmamanız için, tüm gün boyunca yürüyebileceğiniz bir ayakkabı modeli seçmelisiniz.

Artık kısa boylular için gelinlik modelleri hakkında bilgiye sahipsiniz. Aklınızdaki soru işaretlerinin bir kısmını da tamamladınız. Hatta en büyüğünü! Bu ipuçlarıyla sizi zarif gösteren, boyunuzu uzatan ve ışıl ışıl görünmenizi sağlayan elbiseyi en kısa zamanda bulacaksınız.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.